hehehe.. story begins here..

aku : gud moning awak..

die : gud moning awak..jom makan donut arini?

aku : jom, awak nak datang jumpa saya after keje ker?

die : a’ah..bole?

aku : boleh sangat2..jumpe petang nih yer..

die : oke~

Petangpun menjelma..

kamipun bergerak la ke tempat yang ada donut yang di cari2..

Tgh on da way tuh, tibe2 aircond kete x sejuk..

tu x per lagik..

temperature enjin naek mendadak..lebih dari separuh..

tgh2 highway tuh terpaksa la kuar ke tepi…sampai dah hampir full jarum tu kat ‘hot’ indicator baru dapat port baek nak benti..

Berhenti n check ape yang patut..

er..bukan aku tapi die..

aku harem nak tau pasal kete nih..

(isk2 kono belajar nih..)

Rupenyer kipas radiator x jalan..

godek2 sket..tapi still kipas stuck..

pastu try gak jalan samapi kat OU.

OU ada tempat cam bengkel kete..so, die pi park kat situ minta mekanik check pe yang patut ..

Rupenyer radiator motor yang rusak..

Mamat mekanik tu pulak wat drama…

tunjuk radiator motor yang elok..pastu bagitau yang nih bukan untuk jual tapi untuk pakai sendiri..

aiyarrkk..bang oii..kalu x mo jual x yah la tunjuk..cess~

Pastu kitorang x cakap banyak la..lagipun mahal sgt la tgk harganya..

Diepun minta diri la nak blah..

terpaksa la cari motor tu esok kat selayang..

Lepas tuh tgk jam dah lewat ..

dah kul 9.30 malam..

Pi masuk OU..Cari2 mana la kodai donut nih..

Jumpa tapi sayang..dah habesss…kompunan die nak makan donut..

Last2 makan burger jer kat Burger King..

Tu yang donut bertukar jadi burger..

Sian die..

dah le kete wat problem..nak makan ‘duit’..

pastu x dapek pulak makan donut..

tak pe la awak yer…esok2 kite pi makan donut lak yer…

hehe~