Dua tiga hari nih aku sebok layan facebook.. lawat member2 ..

lagi2 member sekolah..

Aku terkejut sebab belek punya belek..

ada la jumpa pasangan couple2 yang dedua tuh satu skola ngan aku…

unexpected..seperti tajuk post aku nih..

kalu dari sekolah berpacaran tuh x kesah la..

tapi time sekolah dolu2 mmg x de langsung gosip apetah lagi bau2 gosip atara mereka berdua..

Antara yang aku terkejut ialah..

fet ngan dayah..

lain2 course time sekolah dulu..

yang aku ingat persamaan masa tuh sebab join pengakap..

akupun pengakap gak dulu..

pastu..

oyien ngan izat..

mmg dedua sama course..

sama course ngan aku lak tuh..

tapi dedua x penah sekelas..

kalu x silap aku izat nih pun pemalu..

sebab aku sekelas ngan izat nhi dulu..

oyien nih lak glamer sebab die cantik dan baek..

haha~

pasangan yang x kurang hebatnyer..

pasangan vice-capt sekolah..

net ngan radi..

masa belajar mmg xde ura2 la pon pasal dorang nih..

cuma bile masuk U baru la dorang nih rapat kot..

aku satu U ngan dorang nih..

tapi dorang fakulti lain la…

aku fakulti lain..

skang memasing sama2 further study kat england…

walaupun die kata U dorang lain2 dan jauh tapi still ley meet each other kan..

meriah jer tgk pic2 dorang lam facebook..

sape lagi ek..

yang unexpected nih..

kalu sesapa tau..bley leave comment..