Ada azam yang aku semat nak wat..
Nak baiki kelemahan..

Errr…
Kelemahan yang aku rasa pelik dan jarang berlaku kat owang lain…

Aku nih memang ada masalah dengan henpon..
bukan aku gaduh or xserasi ngan henpon..
tapi..
aku selalu x pedulikan henpon..
tahap ketidakpedulian tuh tahap kronik kebelakangan nih sampai ada yang terkecik hati..
sebenarnya aku x sengaja..
aku x perasanpun atau dalam ertikata lain tidak sedar diri la..
kadang2 pagi bgn tido aku check henpon..
pastu aku dah x amik pot..
petang karang/malam baru aku check balik..
kadang2 x de pun owang call/msg..
kadang2 ada la..
aku try balas tapi for sure la owang tuh dah kecik ati kan..

kalu x der mesej/missed call, aku tinggal lagik..
sampai esok pagi check baru ada mesej..
masa nih lagi parah nak balas…
huhu~

bukan aku sengaja x peduli..
tapi maybe bile dah slalu camtu, jadik cam habit lak..
sorik yer kepada orang2 yang kecik ati ngan aku…
sorik sgt…

tuh yang aku berazam nak ubah sikap..
nak rajin mesej/call orang la kut pasnih..
at least rajin balas mesej la kan..

pray for me okey..
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
p/s : penyakit nih hanya orang keliling aku jer dapat detect..penyakit camnih pun ada kan zaman skang nih..