Entah macam mana aku rasa sangat penat dan letih hari nih..

Mungkin sebab dah lama tak menjalankan ibadah sunat ini lepas abes ramadhan…

Huhu~

Dan menjelang tengahari..

Mata dah mula menunjukkan simptom2 mengantuk yang teramat sangat..

Siap bagitau member sebelah lagi yang aku ngantuk..nak tido la..

Takper2…masa tuh lagi 20 minit nak lunch break..

Yeay!

Aku trus je gi cari port n tidur sampai abes lunch break..

Bangun jer x leh nak wat pape..termenung kejap..pastu baru pi ambil air wudhuk..

Segar sket rasa..solat..

Then, balik opis..

Aduh..badan still rasa lemah..

Lenkali kena sahur makan nasi la..

Pagi td sahur dengan roti..tu yang x cukup zat dan tenaga tuh..

Sib baek la start kul 2.30 ada mission yang guna tenaga..

Memang sesuai la aktiviti nih untuk aku yang mengantuk dan lemah2 nih,,

Mission tersebut ialah membersihkan bilik yang letaknya barang2 yang tunggu nak scrap..

Sebab x der ruang dah nak masukkan 3 pallet ke dalam bilik tuh..
Bukan sebab penuh tapi sebab barang agak berselerak dan ruang tuk masuk dan tempat tuk pallet x der…

So, berhabis tenaga la sampai jam menunjukkan kul 4.20..

Lama jugak kan..

X lama lagi nak jam 5.30..Time to back home..lebey kurang satu jam dari masa aku tengah taip blog nih..

Weeyyyooooo!!!

Lagi satu ada geng baru yang join my group..lelaki Chinese..

After dis, akan masuk 2 orang pulak pompuan melayu…

Tak tau la bila dioran akan join..

Semuanya fresh grads…

That’s it for now on..

See ya next round~

Tata~