Assalam to all readers..

Ceh2..mcm ramai followers jer..

Erm..

Today is Tuesday..with date 16 December 2008..

Lagi bape hari ek nak masuk 2009..

Er..maybe 15 days to go..

N until dis 22nd of dis month my relationship my my BF reached to 3 years and 9 months..

Lagi 3 bulan masuk 4th anniversary..

Hopefully our relationship will last forever..

Hari nih 2nd test using SAP system conducted by my boss Hassrul..

Semalam settlekan EO for immediate change, running change, edit bom, run MRP, reexplode BOM and so on..

Done with supported from other members..(test apekah nih? Ada talian hayat..)

Hehe..

Erm..sebabnya banyak sgt perkara baru yg aku belajar sepanjang test..

Rupanya apa yg aku belajar before dis hanya sedikit..

Ada terlalu banyak benda yang aku patut tahu tapi ianya akan diperolehi through experience..

My own experience..

Ye la..tengok macam senang..tapi sebenarnya susah..

A lot of things to memorize..

Huhu..

Tapi ni la cabaran keje namanya..

Cume kita perlu ingat one thing bila kita hadapi sesuatu yang susah..

Kalau orang lain boleh buat dengan jayanya..kenapa tidak kita kan?

Tul x?

Manusia tidak akan dibebankan dengan sesuatu beban yang tidak mampu ditanggung..

Setiap sesuatu cabaran, dugaan, ‘bebanan’ yang di hadapi mampu ditanggung oleh kita melainkan kita sendiri yang tidak mahu menghadapinya..(lari dari masalah la..)

Lagi satu..

Kalau kita tidak ada masalah..

Tidak ada cabaran..

Tidak ada dugaan..

Kita tidak akan belajar apapun..

Kita tak akan menikmati hidup..

Dan hidup kita akan jadi hambar..tiada perubahan..tiada kemajuan..

ok, now i need to concentrate to test..

see ya