kaabah

next monday will be da big day to all muslims lagi2 yg sedang mengerjakan haji di Tanah Suci…

Kita yg x gi wat hajipun kena la meraikannya hari raya nih dengan penuh penghayatan dan kesyukuran..

dengan harapan kita juga akan dijemput ke sana juga seawal yg buley..

er..bile la tba giliranku..akaun tabung haji pun belum ada lagi..

lupa yg akaun dulu dah x aktif langsung..

seingatnya aku wat time sekolah..

sebab ada kempen kat sekolah..

aku masukkan 10 inggit pastu trus da xder follow up..

last2 ilang trus..

xde penyata sampai ke umah lagi..

nak wat kena tunggu confirm dulu..

apply cuti or half day tuk wat account..

hmm…

banyak lagi benda2 pending yg x dapat nak settle since aku xley apply cuti selagi lum comfirm..

still under probation..

huhu..

sabar2..