Credit to http://www.landers-family.net/timandcaryn/scottpic/sjpics.htm

Ermmm..

magic tul la opis ku nih..

cam tau2 jer aku dah xley lenjan tenet kat umah due to prob that I mentioned in my previous post..

huhu..

dorang da ada system yg ley trace sape guna tenet n details of website yg di surf completed with duration..

For example, kalo bukak friendster before office hour starts n then lupa tutup sampai la waktu lunch..

they consider kite x wat keje langsung dari pagi sampai tengahari..

SELEKEYH…

Kalo selalu wat camtu ujung bulan dapat masuk top 10 sebagai pengguna tenet tegar di opis..

Pastu die kuarkan la details website n duration online tuk yg top 10 nih..

haha..

Yang peliknya kenapa sekarang?

kenapa bile aku ada…

why..?

why..?

hoho..

Dulu boley jer..

*p/s : segala contain di atas belum confirm lagik..cuma dalam tempoh ‘probation’..ye la..ingat new staff je ke ada tempoh probation..new system pun ada tau.. tapi x le lama cam new staff probation..