curious betul la penyakit yang menimpa aku 1st week kerja after raya nih..

Until today ( 3 days of working day), dah 2 kali tertinggal helmet kat opis..

ape kejadahnya semua ini..

Punya la semangat waja nak balik on time..

At last lambat juge..

sebab tepaksa patah balik ke office tuk kutip kura2 tuh..

huhu..

apa la yg aku makan time raya sampai sume bendapun x kena jer..

termakan semut ker?

aduyaii..cepat le ilang mood cuti raya nih..

CERGAS2..

Masa pic di atas ni diambil ada la satu2nya hari di mana helmet x tercicir di opis..

(ye la..kalo dah 2 daripada 3 hari tercicir..hanya 1 hari je le x tercicir..)

Tu yang sempat nak snap pic masa tgh tunggu adek kutip bawak balik umah..

Kalo tidak.. xde mase nak posing2..

terus nyuruk kepala lam kura2 tuk cover malu..

hoho..