kisah ini terjadi semasa diri ini maseh di company lama..

tapi memang rasa memalukan la sebab NAMPAK sangat..

camane ek nak citer..

macam ni la ek..

satu hari diri ini pegi le keje macam biasa..

kat opis mmg berkarpet n bersih la dari tapak2 kasut..

paham2 je la ek..

so, macam biasa b4 masuk opis bukak kasut la..

Biasanya mmg x bukak stokin sebab mmg da jadi prinsip..

SO, Segalanya berjalan seperti biasa sehinggalah  ada sesuatu yang terjatuh berhampiran kaki..

tatkala diri ini ingin memungut brg tersebut, terlihat la satu keganjilan yang bikin diri ini malu..

tgk la pic nih..

Nampak macam ok jer kan..tapi..ada sesuatu yg ganjil..

Kalo anda x nampak keganjilan tersebut di pic di atas, mari close up..

biar TERANG…

Haa..sekarang sudah amat jelas bukan..

stokin ku berlainan corak dan gaya..

sebelah bernombor2..

sebelah lagi bercorak tapak kaki kucing..

huhu..

Apa next action pastu ek?

Ape? bukak stokin….tidak2…itu kan prinsip..mana bley..

Ape lagi..tiap kali jalan jer akan ku cover bhgn kaki supaya tiada orang lain perasan..

wat muka yakin beb..jgn kasi org perasan..

kalo boley x nak bgn dari meja sampai balik la..huhu..

Aduyaii..

Macam mana la x pasan time nak sarung pagi tu..isk2..

memalukan sungguh..!

Tapi lenkali kalo berlaku lagi dan orang tegur, aku akan jawab..

‘ini la fesyen terkini berstokin’

orait x?

hehe..