Saya telah di tag oleh Taz
Dibawah adalah serba sedikit tentang diri saya.

SOALAN 1: 7 fakta tentang diri anda.

– tinggi 158cm jer…
– telah graduate dalam bidang Engineering pada tahun ini 2008…
– mempunyai 6 jer adik beradik yang comel2 dan baek hati…
– saya suk tidur..tap sejak keje nih kena kurangkan la…huhu..
– saya x gila fesyen…saya simple jerk..(ye ker ek?)
– saya da ada bf yang kacak lagi bergaya (hehe)…namanya Ahmad Fawzan..
– saya suke download lagu…(bila free la..skang da x free)

SOALAN 2: Zaman persekolahan anda.

2(a) 5 tabiat buruk anda waktu di sekolah rendah.

– saya malas study…
– saya suka ponteng sekolah..(masa tingkatan 3)
– masa standart 1, masa suka ikat rambut sikit ke tepi…(x reti le nak explian tp buruk ler gayanya)
– masa sekolah rendah saya sgt la gemuk…huhu..
– saya x suke masuk asrama..maas tingkatan 1 cuma 2 minggu di asrama…pastu lari balik sekolah lama..
p/s; masa budak2 mmg x matang….hoho..sekarang tidak lagik…

2(b) 3 subject kegemaran anda disertakan dengan sebab

Math – sebab saya sangat suka Math dan saya turut dapat A1 mase SPM. Tpi Add Math x suke2..
Pendidikan Islam _ saya suka dgr ustaz/ustazah bercerita…best2…
Fizik – masa sekolah x minat..masa kat matrik baru la minat…kalo minat engineering mesti le minat fizik..

2(c) 3 subject bukan kegemaran disertakan dengan sebab

Akaun – sebab x reti la nak balance kan akaun..pening tgk lejar2….huhu…
Sejarah – hoho..x suke bab2 mngingat nih..lotih sket..
Biologi – sebab saya x pernah ambil pun subject ni.

SOALAN 3: Tentang anda.

3(a) menarik pada kamu;

saya x reti nak klentong orang…jujur giler…

3(b) anda tak boleh hidup tanpa;

keluarga. skangpun still duk ngan family…

3(c) malam sebelum tidur siapa anda hubungi;

x sempat nak pikir..ponat sgt..trus tido bila dah jumpa bantal..huhu..

7 manusia yang anda tag selepas ini.

-aemi
-arina
-lynn
-fawzan
-13may
-hanim
-zeze