Eiii..bestnye..

baru je tadi aku menonton filem SEPI..

bukan hanya trailer..but the whole story of this movie…

hehe..

Thanks my bf sebab bawak diri ini menonton filem nih ..

Memang best sangat citer nih..

Memula tu sedih gak n rasa cam PERCAYA yang citer ni xkan ada Happy Ending..

but, cite nyer x seperti yang kitorang RISAU kan..

Kalo naktau kesudahannya kena la tengok sendiri yer..lalalala~

Filem drama romantik ini mengisahkan 3 orang yang berasingan mengenal erti CINTA, KEHILANGAN dan KESEPIAN.

Adam (Afdlin), Imaan (Baizura) dan Sufi(Tony)..

Mari2 serbu beramai-ramai ke panggung berdekatan anda untuk tgk filem nih..

Gerenti puas hati..

Kat sini aku nak kongsi puisi Imaan dari citer nih..

Bisikku pada bulan

Kembalikan temanku,

kekasihku,

syurgaku,

Tanpa dia malam menemaniku,

Sepi memelukku,

Bulan..

jangan biar siang,

Biar alam ini kelam,

Biar ia sepi,

sepertiku..

Untuk maklumat lanjut sila kunjungi laman berikut..

http://www.sinemamalaysia.com.my/main/index.php?mod=film&p=info&id=725

ataupun

http://www.sepithemovie.com/