Hello guys, sorry cuz late updates..

Ok..Now lets gone..(ayat Nabil Raja Lawak)

Actually, kami bertolak dalam kul 9 pagi..

Seronoknya dapat balik kampung..err..gi family vacation..

Memula singgah kat Cherating beach dulu..

Atas ni pic kata Cherating la..

Main cecah2 kaki kat air sambil bercandid di tepi pantai..

Kemudian pekena teh tarik bersama kopok lekor panas di gerai tepi pantai..

Syiokknyer..

Kemudian kami teruskan perjalanan..

Sampai jer kat area Hulu Terengganu tu kami berhenti makan di gerai favourite..

Sempat bergambar semetara tunggu makanan sampai..

Aku menikmati Nasi Goreng Ayam+ limau ais.

Kami sampai di kampung lewat petang..

Tercari-cari dimana atuk..

Umurnya sudah 80an tapi masih kuat..

Tak caya cuba tgk pic di bawah nih..

Panjat pokok rambai..

huhu..

Kami bermalam dengan gembiranya di umah atuk..

Esoknya, lepas zohor kitorang gerak lak ke tempat tujuan..

Tasik Kenyir..

Sampai di jeti kami sempat bergambar sakan..

Sempat gak menelaah map atas kete owang..

Sempat juga minum2 sambil tunggu penyelia tempat penginapan sampai..

OK sampai sini jer dulu untuk post ini..

Untuk mengetahui betapa happeningnya percutian kami di Tasik Kenyir..Tunggu di lain episod..

haha..