Erm..maen boling lagik..

Hari ni aku masak lauk kari daging + ikan goreng…

Sempat lagi promote masakan..

hoho..

Hari nih my BF gi interview kerja kat satu syarikat swasta yang berkaitan kenderaan.

Dier kata tengahari interviewnya..

Sampai petang la kot gamaknya.

Aku bgtau la..kalo sempat datang la lawat diri ini.

Sebab hujung minggu nih pun aku xder..gi Kenyir.

So, petang tuh die pun call.

Kata ada kat Rawang.

Katanya akan sampai around 5.

So, sampai gak hajat nak jumpa before gi Kenyir.

Erm, sampai jer terus kuar gi shopping mall.

Tetiba dia ajak maen bowling..

So, aku follow je la..

Smart x BF ku.

hehe..biasa la dress up gi interview.

memang la camnih..

hehe..

ley lak layan bowling pakai kemeja kan?

Ni gaya lepas wat balingan..

Adoi la..

muka kecewa+malu sebab wat balingan ke longkang..

huhu..

Nampak x bola ijau still kat longkang..

Pastu kitorang gi la makan2..

Sebab dua2 pun x makan dari pagi..

McD la destinasi kami..

Tapi aku sempat abeskan kentang goreng jer..

Sebab lembab sangat makan n hari pun dah nak gelap.

So aku bungkus je burger wat makan kat umah..

Die for sure makan abes..

Sampai je umah sempat lagi tuh die bermanja ngan kucing kesayangan aku yang bernama Cik Embun..

Sila lihat pic di bawah untuk keterangan yang lebih terang..

Comey nyer Cik Embun..

hhehe