Ini kawan sepermainan di zaman kanak2 riang..=)

Nama dia Nor Hidayah..kalo x silap eja la..8)

Macam2 permainan daripada yang adventure sampai la yang lekeh2 kitorang lakukan masa kecik2 dulu..

1) Panjat2 pokok jambu apetah..

2) Main masak2

3) main tanam2 taugeh (kacang ijau)

4) Baling selipar

5) Main getah

6) Badminton pun ada..

7) Polis sentri

8 ) Main Game kat Kedai Ah Long

9) Main kejar2

10) Main sorok2

11) Main hantu ( kalo sesiapa gelak akan kena cekik)

Permainan no 11 tu paling menakutkan..

huhu..

Bila ingat balik kenangan2 tu rasa nak gelak jer.

Sweet gila..

Sekarang sudahpun dewasa..Erm..

Diepun baru 2 hari lepas menyambut besday ke 23..

Join da club la ni..

Sempena hari baiknya itu kitorang (aku, Nur dan Aida) pun berdating di Kedai Makan popular di area sini..

Nur akan belanja makan2..

Aida pulak belanja kek..

Aku.. datang makan je la..haha..

Biasa la..penganggur berjaya.

Aida menunjukkan rupa kek yang dibelinya..

Zoom sikit..yum2..

ni namanya Kek Coklat Pisang..

Sedap sangat..

Harganyapun sedap gak..

RM4 sepotong..huhu..

Yum yum..sedapnya Nur makan kek..

haha..

Aku ngan Aida pun makan abes kek nih..

Giler sedap..

Pastu kitorang order makan kat restoran mamak tuh..

Nur order Fish n Chip..

Aida order Chicken Chop..

aku lak order sempoi jer..Nasi Goreng Kampung..

Paham2 la sebab musababnya..

Segan la..Dah la datang MAKAN jer..

Takkan nak order mahal2..

huhu..

Air berapa kali order la akupun x tau..

Tapi air kosong la..

haha..

Ada la 2 gelas sorang..

Lama gak lepak..

Sampai kul 10 baru nak balik..

Aku x kesah..

Tapi diorang ni la deduapun keje..haha..

TQ la Nur belanja makan..Mahal gak la dia bayar..

Advertisements