1 june 10 pagi..

Pagi yang bingit sebab aida dan ayah nak gerak gi Plaza Alam Sentral..

Lagi bingit bila aku dan mak pun nak ikut..

haha..

Pekena nasi lemak bungkus dulu..

Pastu baru gerak..

Sampai jer terus gi level B2 iaitu tempat kejadian..

BF Aida bawak pomen pakar keter..

Pelagi..yang lelaki jer la sebuk2 ngan keter..

Yang pompuan (mak,Aida dan Aku) gi jalan2 la cari pasal lam Plaza..

Masuk kuar kedai kasut, kedai baju..

Tapi x shopping apa pun..

Tengok2 jer..

Then, ayah call minta tolong BF Aku pulak datang ‘pinjam’ kan kereta..

Sebab kete sama model katakan..

Erm,akupun trus mendail..

5,6 kali dail baru berjaya dihubungi..

Giler bizi BF di tengah hari yang ceria ini..hehe..

Seb baek die pun dah x bizi..

Ley la datang tolong..

hehe..

Kemudian kumpulan pompuan dan lelaki bertemu di kafeteria 5th Floor..

My BF on da way..

KAMI yang ada pekena minuman-minuman popular di MAMAK STALL..

Teh Tarik, Milo Ais, Nes Ais..

Layan borak beramai-ramai..

Aku borak ngan Aida..

Mak Ayah ngan BF Aida borak ngan POMEN..

Untuk menghilangkan kebosanan menunggu My BF, maka akupun send mesej..

‘Awak katne tu?’

Then My BF reply

‘Baru nak masuk parking’

Aik,da nak sampai la nampaknya..Akupun send mesej..

‘Kami kat Foodcourt tingkat atas sekali.5th floor. Naik esceletor ye.’

Tak lama lepastu dia call.. AKu tanya dia kat mana..die kata dah masuk Plaza..Katanya kat McD kecil..Memula aku minta die gi tingkat atas sekali tapi die macam blur..

So, aku minta die tunggu kat depan McD.. Aku,Aida ngan BF Aida turun la..

Konon nak jemput..

Turun2 x jumpa..Akupun call dier..tanya die di mana..Dia kata ada prob sket..Nanti jumpa baru die cerita..

Die minta kami tunggu dia.

So, kamipun lepak kat tangga hadapan Plaza..

Bila dia sampai baru die bagitau..Kawan kami yang bernama Fatin salah bagi info..

Bukan salah tapi menglirukan..

My BF  x dapat nak beza Plaza Shah Alam ngan Plaza Alam Sentral sebab dua2 plaza pun dekat ngan umah kawan kami yang bernama Fatin tuh..

huhu..

Kesian dia..

Tapi kehadirannyapun x berjaya mensetelkan prob kereta Aida disebabkan perbezaan antara MANUAL ngan AUTO..

Tapi at least semangat yang ada untuk menggagahkan diri membantu sudah cukup bagus..

hehe..

Dan buat kesekian kalinya, kete Aida terpaksa bermalam lagi di lot parking Plaza Alam Sentral..

hoho..