31hb Mei 2008

Di petang yang hening dan mendamaikan..

Tiba2 telefon rumah berdering-dering minta diangkat gagangnya..

Aida :’Hello, ***ang..ayah ada..Nak cakap ngan ayah…’

Aku : Ada, jap.. (Ayah, Aida tepon..)

Dari gaya perbualan mereka dapatku mengagak bahawa ada problem.. Rupenya problem kereta kesayangan Aida kakakku sorang nih. Kesian..huhu..

Kat Plaza Alam Sentral..kat tempat Parking..Enjin keter mati tiba2 time nak kuar dari parking..huhu..

Terpaksa la KAMI mengunjungi Plaza Alam Sentral Shah Alam yang x penah pegi sebelum nih..

KAMI means ayah, mak and Aku..Teringin gak nak kenal Plaza tuh..

Sampai je ayah parking diluar plaza jer n tunggu Aida datang..

After that, ayah ikut gi tengok keter Aida yang rosak..Aku dan Mak ditinggalkan di luar.

Apa lagi..aku ngan mak pun mengambil peluang tuk berjalan-jalan cari pasal..ehehe..

ok gak la plaza nih..

Banyak jual pakaian..cantik n murah..

Akhirnya kitorang beli roti2 istimewa jer..wat makan kat dalam kete sambil menunggu ayah and Aida..

Dekat maghrib baru diorang timbul..Nk bejanggut tunggu..

Roti pun dah makan sekeping..

hehe..

Tapi kete x setel..

Sian Kete Kelisa tu..

Kena bermalam kat tempat parking bawah tanah Plaza Alam Sentral..

hoho..

Sabar ye Kelisa..

Sok KAMI bawa kamu pulang..