Dah lama aku x menaip di sini..
Since hari nih last kat umah sebab dah nak balik campus..
Aku nak la citer sket perkara menarik semalam..
Hehe..

Memang bgn awal pagi nih..
kul 6.50 dah bangun..
Subuh ma..
hehe..
Sebenarnya yang menguatkan semangat aku yang kuat tdo nih bgn sebab kakak aku la mengajak gi jogging n maen badminton..
besh gak..
Hampir kul 9 baru nak balik umah..
huhu..
Yang menariknya masa kat taman tuh,
ada pasangan suami isteri nih bawak 6 ekor kucing jalan2 kat tmn tempat aku jogging tuh.
Comel2 tapi x sempat nak amek gmbr..
Rajin tul la pasangan nih yer bawak kucing diorang beriadah..
ehehe..

Balik jer..
Bersihkan diri..
Masak2..makan2..
pastu lepak jap layan tv n suratkhabar..
then, baru siap2 la nak gi event menarik..
Kenduri kahwin kawan sekolah aku dulu..
Yang menariknya aku memang dah lama x jumpa dier nih…
Ada la dekat 7 tahun jugak la..
Lamakan?
Seb baek ada yang baek ati bgtau aku pasal nih..
Kalo x memang x dapat la nak jumpa dier lagik..

Masa nak bersiap tuh baru la aku teringat yang aku x save alamat si sheila nih..
Member aku nih pun bg trough ym..
So, memang x save la di mana2 even dalam cip otak aku..
huhu..
MASALAH2..

Akupun terpaksa la contact member aku nih balik..
Aku call la dier..
Dapat la sikit gambaran..
Blok D..rumah flat..
katanya gi je bt.14..

Akupun try ajak ehem2 untuk join..
Sebenarnya dier baruje balik bercuti di cherating..
Aku x sure la dier leh join or not..
Kiranya try n error la nih..
Ajakpun trough ym..
eheh..
Ini la gunanya teknologi..

Masa tu dah kul 11..
Aku kata kenduri kul 12.
Dier tanya ‘sempat ker..?’
Aih..mestilah sempat..
‘Kiter gi kenduri lambat sket la..’
hehe..

Akhirnya sampai la dier ke umah aku kul 12.30 camtuh..
Laju gak mamat nih..
masa kul 11 tadi dier kata br nak mandi..
Umah dier jauh jugak la..

Dengan berbekalkan alamat yang hanya Blok D..
x tau la kat mana..
Aku agak2 bndar bukit puchong..
So, kitorang gerak la gi sana..
huahua..
Beriya la nuh masuk kat area bandar tuh..
Tapi x nampak la pulak apa2flatkat situ..
So, akupun call la balik kawan aku tuh..
Nak tanya jalan apa..kat area mana..
Memula call dier x angkat..
huh..
Aku try call lagik..
Huh..sib baek dier jawab gak..
Dalam tgh menjawab call tuh tetiba ternampak la satu kawasan berflat..
Betul2 kat tepihighway..
Tapi bukan kat Bandar tu tapi kat taman Puchong Utama..
Silap rupanya..
Apalagi trus jer la gi sana..
Sampai jer trus gi makan2..
Ada la aku jumpa ex-puchong skols..
Ada farhana, yuli, chenurul, nurul, nadia, aireen, kakyong, saliza(ija), mahdir, anuar, dan beberapa member yang nama dah ingat2 lupa..
Seronok gak dapat jumpa diorang..
Sempat bersembang ngan amek gambar sesama..
Besh sangat lepak ngan diorang..

Tapi x sempat nak jumpa Kakyong lama..
Sebab dier balik awal la..
x sempat gak bergamabr ngan dier..
huhu..

Aku dapat jumpa Sheila..
Tapi x sempat nak sembang byk sebab dier kan pengantin..
Bizi tuh..
eheh..

Lepas nih..Ija lak kawen..
9/3..
Dier sempat gak bagi kad jemputan..
InsyaAllah..
kalo xder aral melintang..
Aku akan datang..
eheh…

Special thanks to ehem2 sebab sudi gak teman gi kenduri..
Tolong amekkan gambar kitorang..
Thanks a lot..
hehe..