Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh..

Hehe..lama sudah tak update blog..
Bukan tak mau..
Tapi..
Masa tak mengizinkan..
Semester ni kena struggle lebih..
Kalo tak susah la..

Skang ni da nak abes semester yang ketiga..
Maka dengan ini tinggal 5 semester..
LIMA…
Banyak lagi tu….
Huhu..

Menuntut ilmu tu kan baik..ibadah..

Sekarang ni aku mengalami satu perubahan..
Aku rasa la…
Tapi perubahan positif la…

Dari segi sikap..
Cara berpakaian..
Cara berfikir..
Ye la.
Umurpun dah meningkat..
tapikan..
Putera kata..
Aku ni still macam kanak2 riang..
Akupun tak tau la..
Tang mana agaknya yang menampakkan aku ni childish..
Huhu..

Takper..
Best gak jadi kekanak riang ni..
Hehe..

Lepas cuti raya..
Aku selalu stay kat library ngan Putera…
Belajar tau..
Kenkadang terlepas main internet..
Maklum la internet free lam library..
Gunakan la..
Hehe..

Sebenarnya,
Akhir-akhir ni aku selalu la jumpa atau terserempak dengan kawan lama..
Dua hari lepas jumpa Bai..Dah 3 tahun tak jumpa tu..
Semalam terjumpa Adibah..dekat setahun la aku tak nampak..
Tadi aku ternampak member sepraktikum time matrik lu…
Terjumpa jugak la ngan beberapa member sekolah dulu…
Bila jumpa diorang teringat kenagan dulu kala..
Ada kenangan pahit,manis,masam,masin,kelat,payau,tawar dan seribu satu malam..
Ops..tersasul lak..seribu satu rasa yang susah la nak digambarkan dengan tulisan..