Hari ni agak rileks sikit..
Kelas start dalam kul 3 petang..
Awal pagi da bangun..
Basuh baju stok 4 hari..
Boleh la tahan banyaknyer..
Tak der masa nak basuh sebab pikir test..
Minggu ni agak kritikal..
Kna struggle untuk 3 paper..
Giler ar..
Kalah final..
Final tu ok skit sebab takder kelas..
tapi kalo test ni..
Kelas tetap jalan.
Kadang2 lecturer pun tak nak paham..
Buat kelas sampai lewat petang..
Penat tu..
Malam lak ada test..
Memang serabut sangat..

Masa ni sebenarnyer kiter leh kenalpasti saper yang jenis serabut..
Try gi bilik member tu..
Kalo dier jenis serabut..
Sure dah takder space untuk korang duduk kat bilik tu….
penuh giler ngan ketas2 yang berselerak..
Kain baju tak berlipat..
Kadang2,bekas polistrin yang semalam nyer pun ada lagi kat dalam bilik tu..
Tapi peristiwa ini hanya berlaku semasa ada banyak test dan FINAL..

Tapi,bukan sumer orang macam tu..
Kalo aku mana leh tahan belajar dalam bilik yang berserabut..
Sekurang2nya..
Kalo da tak sempat tu..
Sumbat jer la mana2..
dalam almari ker…
Bawah katil ker..
Asalkan di mata nampak bersih..
Kemas..

Itu sekurang2nyer..
Tapi lebih baik kemas la bilik tu..
Sanggup ker belajar dalam bilik cam2..
Tak rasa serabut ker?
Hmmm..