Hari ni hari terakhir aku melarik..
Esok ada bengkel lain lak..
Cam susah jer..
Kena bahagi 3 group..
Milling n drilling..
Nampak cam payah jer..
Dah lar banyak tangan..
Lagi banyak daripada time melarik..
Sure ramai yg goyang kaki jer..

Ye ar..
Apa sangat ar yang bleh dibuat pada sebuah mesin..
Dah la gedabak..
Tinggi lak tu..
Lambat lagi rupanya bengkel ni nak abis..
Lagi sebulan..
Pasni banyak presentation..
Aku dah lar tak eti sangat present2 nih..
Tensen2..
Nak wat camaner..
Ni lar cabarannya amik Mechanical..
Saper suruh amik?
Tak der orang yang paksa amik course ni..
Sendiri yang nak..
Skang sindri tanggung lar..
Huhuhu..
Takper..
Aku boleh..
Malaysia Boleh..
Ceh macam iklan sukan la plak..
Heehee..

takper ar..
Sebulan tu x lama..
(sekadar nak sedapkan ati sendiri)
Sebenarnya cabaran yang paling besar bukan pasal bengkel.
Tapi,
Macam mana nak isi masa lapang di UTM yang indah lagi permai ni..
Bila tiba hujung minggu jerdah mula memerah otak..
Macam mana nak abiskan 2 hari untuk aktiviti yang berfaedah
selain daripada makan dan tidur..
Kadang rasa cam nak balik umah jer tiap2 hujunh minggu..
Tapi tak berbaloi lak sebab tiket bas pegi balik dekat 50 ringgit..
Kalo tetiap minggu balik,bangkrup lar aku..
Skang ni pun bukannyer ada duit sangat..
Pk nak bayar hutang PTPTN jer..

Memang skang ni nak wat hobi mengarut tu tak der hal lah..
Sebab kitorang wat bengkel bukan cam study biasa tu..
Ada kuliah..Jumpa lecturer..Quiz..Test..
Sumer tu takder..
Yang ada..present..wat project..kendali mesin..report..
Tu jer ar..